vineri, 21 august 2015

De ce se albeste limba

Limba albă sau leucoplazia reprezintă coloraţia albă parţială sau totală a limbii, organ format în principal din ţesut muscular. Palifermin stimulează proliferarea și diferențierea celulelor epiteliale. Se observă o îngroșare a mucoaselor și albirea suprafeței limbii la persoanele tratate .

Limba alba - Comunitatea SfatulMedicului. Alte cauza comune ce pot duce la albirea vizibila a limbii sunt deshidratarea, . Limba este ca o carte de vizita a sanatatii tale.


Orice schimbare produsa la nivelul limbii, fie ca este vorba despre cu.

Fiecare organ este proiectat pe limbă, iar fiecare modificare a acesteia anunţă o boală. Limba vorbeşte despre sănătatea noastră, fiind un . De obicei limba incarcata este alba , dar poate fi si galbena sau negricioasa. Cele mai frecvente cauze care pot duce la asa-numita „limba . Exista mai multe cauze care duc la albirea limbii.


Unele dintre ele nu sunt periculoase, spre ex limba se poate albi din cauza unui tratament . Limba vorbeste despre sanatatea noastra, fiind un instrument la indemana pentru diagnosticarea rapida si usoara a starii fiecarui organ. Scoate limba in oglinda si arunca o privire.