vineri, 7 august 2015

Desfundare tevi cu presiune

SCULEGERO - Set curatare tevi (m) Karcher - Set de curatare a. PRESIUNE :: Seturi de curatare tevi-conducte :: Set curatare tevi (m) . Aceasta setare poate fi schimbata cu ajutorul unui regulator de presiune.

Masini de spalat cu presiune Produse Asemanatoare cu: Furtun de inalta. Furtun pentru curăţarea şi desfundarea conducte tevi canale (atasament ). Karcher – 03– Promotii, Magazin Online produse profesionale de curatenie, Service. Intreaba-ne despre ofertele pentru Furtun si duza pentru .

Scule si echipamente pentru intretinere si desfundare tevi: masini de curatat tevi, pompe pentru. Pompa testat presiune BAR REMS Push Inox 115001.


Curatare eficace cu presiune mare: Eliberarea eficienta si rapida a blocajelor din tevi; Compatibilitate: -Kärcher G 4. Metoda de desfundare canalizare cu jet de inalta presiune si duze special adaptate pentru. Curatarea stresinilor, burlanelor si conductelor cu ajutorul setului cu sistem in pentru curatarea cu. Furtun de presiune folosit pentru decolmatare. Dispozitiv de desfundat tevi K-40AF-2V.


Dispozitiv pentru desfundat tevi Rothenberger ROSPI H+E PLUS.

Set curatare tevi Descriere Furtun de inalta presiune pentru curatarea si desfundarea tevilor, canalelor de scurgere, burlanelor si toaletelor pentru eliberarea . FURTUN PRESIUNE APA PENTRU DESFUNDAT CANALIZARI. Instalator-Desfundam tevi canalizare cu rac electric profesional.


Set pentru curatare si desfundare tevi Karcher 2. Curatare sub presiune pentru conducte si canale mai mari de DN 2mm;; Functie de capul de actionare ales, utilizabile la: indepartarea depunerilor, crustelor, . Aparatele de curatat cu inalta presiune Kärcher indeplinesc toatele normele in.