marți, 25 august 2015

Bacterii pentru fosa septica pret

SCAPĂ DE VIDANJARE, Bioactivatori fose septice, descompune. Bioactivator BIO-SEPTIC Te-ai saturat ca atunci cand ti-e lumea mai draga sa fii nevoit sa chemi vidanja pentru ca fosa septica . Ce se intampla daca folosesti bioactivatori la fosa septica:.

Folositi regulat bacterii pentru fosa septica si o sa reduci costurile aferente . SCAPA DE VIDANJARE - Bioactivatori profesionali pentru fose septice. Bioactivatori pentru fasa septica de cea mai buna calitate la un pret fara concurenta.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria FOSE SEPTICE.

Preturi pentru FOSE SEPTICE de la 1lei. Bioactivatorul LC BEL lichid este conceput pentru haznale, fose septice. Bacterii activatoare pentru fose septice ecologice. Activator biologic pentru toate fosele Oxygen 1kg online de la eMAG la pret avantajos.


Produs destinat foselor septice, tuturor foselor in general si statiilor de. Formula sa se bazeaza pe ENZIME si contine bacterii, cu grija selectionate, . Nu folositi nici o solutie de bioactivatori sau cum s-o mai fi chemand pentru ca aruncati banii degeaba la WC. Daca analizam pretul lui Septifos constatam ca acesta este de.


Milioanele de bacterii raspandite in fosa septica proceseaza aceste substante.