vineri, 14 august 2015

Pescuit cu curent electric video

Daca nici acum cu toate datele si imaginile despre acest nemernic nu se face nimic. Braconieri cu curent electric pe râul Mureş prinşi de poliţiştii IPJ.


Braconieri cu curent electric pe râul Mureş prinşi de poliţiştii IPJ Alba.

Pescuitul electric NU produce sterilizarea pestilor ! Pescuit cu curent se mai practica cu bobine de inductie de dacie , nu. Titlu: Pescuit cu curent electric, Domeniu: Diverse, 30. Comercializarea pestelui fara documente legale, pescuitul electric neautorizat sau omorarea deliberata a delfinilor se vor pedepsi cu amenda penala de pana .

Siretul fără peşti: Pescarii dau vina pe braconajul cu curent electric. Poliţiştii din Alba Iulia au prins azi-noapte braconieri piscicoli, care foloseau la pescuit un dispozitiv cu curent electric. Like on Facebook Share on Twitter Share on+ Comentarii (14). Folosind curent electric numai pescuit nu se poate numi. TIREA ZILEI: Fir electric întins la pescuit.


Un cititor ne-a trimis imagini cu braconieri care au apelat la curentul electric pentru a prinde peşte. ROMANIA POLONIA 0-LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. Efectul curentului electric asupra peştilor.


Pescuitul electric este permis in scop stiintific.

IMPLEMENTAREA NOII DIRECTIVE CADRU A APEI IN . De exemplu, curentul electric se utilizeaza si pentru protejarea pestilor in zona barajelor sau a ecluzelor, pentru a-i speria de linga sitele si . BRACONAJ CU CURENT ELECTRIC LA JUVELNICUL PESCARILOR. Doi bărbaţi, prinşi la pescuit electric, într-o barcă neînmatriculată. FOTO VIDEO Incidente grave la Ara înainte de meciul de fot.


Puţini ştiu că pescuitul cu curent electric este o metodă folosită chiar de. ILEGAL, descoperit în judeţul Galaţi (VIDEO); PESCUITUL ILICIT, . Stie careva cum se face un aparat electric pentru pescuit din acelea cu. Prins la pescuit cu un aparat electric artizanal. Vineri, Iulie 2012:Sursă: Cuget. Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei!


Căci așa se numește „pescuitul” cu curent electric. Delta Dunării”, în cadrul căruia a avut loc o demonstraţie de braconaj cu curent electric.