miercuri, 26 august 2015

Separator smantana

Anunturi separator de smantana - separator de smantana. Separator smantana centrifugal, metalic nou full metalic sau plastic.

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Separator de smantana de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Separatorul de smântâna este conceput pentru a extrage grasimea din .

Separatoare pentru preparare de smantana de lavanzatori! Comanda si cumpara Separatoare pentru preparare de smantana, la un pre . Alege din oferte pentru separator smantana.


Separator smantana - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Separatorul de smantana este conceput pentru a extrage grasimea din laptele de capra, oaie si vaca.


Prin procesul de separare se obtine smantana si lapte . Vand Separator manual de smantana nou : - este folosit pentru a separa laptele integral in smantana si lapte degresat; - site metalice; - fiabil, compact, . Este folosit pentru separarea grasimii din laptele integral in micile ferme sau gospodarii individuale. Datorita constructiei poate fi amplasat oriunde dorim.


Oferte si promotii la Utilajul agricol, tag Separator centrifugal de smantan;SEPARATOR;SMANTANA;LAPTE;CENTRIFUGA;ZAR;LAPTE DEGRESAT. Separator smantana, instalatie de batut untul, vaci lapte, Lapte de capra natural si sanatos .