miercuri, 26 august 2015

Tratamente pomi fructiferi mar

Tratamentele-Stropirea pomilor fructiferi: Primavara-Vara (Stropiri la Mar, Par, Gutui ), Ingrijirea pomilor fructiferi, DaunatoriBoli, . Livada de măr are nevoie de o atenție deosebită în sezonul de primăvară, cel mai bun moment pentru aplicarea unor tratamente în livadă. Tratamentele de toamna in livezile de pomi fructiferi.

Avertizare fitosanitara pomi fructiferi - Mar Par Gutui Conditiile climatice din ultima perioada au favorizat . SCHEMA TRATAMENTE FITOSANITARE PENTRU SPECIILE. Formarea coroanei la pomii fructiferi în primul an - ciupirea lăstarilor.


Mărul (Malus domestica) este o specie de plante din familia Rosaceae.

Tratamente, informatii, pomi fructiferi, mar . Tratamentul de toamna este acelasi pentru toti pomii fructiferi si se aplica . Tratamente fitosanitare de toamna si iarna la pomi si alti arbusti fructiferi si vita de. Al doilea tratament, de iarna, se poate face la mar, par, gutui cu aceleasi . Stropirea si tratamentul pomilor fructiferi.


Tratamente importante la specia mar sunt; 1. Tags: tratamente la martratamente pomi luna martiestropirea pomilorstropirea maruluitratament pomi fructiferi fainaretratament gargarita florilor.