marți, 11 august 2015

Strand praid 2015

La km de Hotel PRAI din iulie 20s-a deschis Centrul Wellness din Prai unde oaspeţii pot beneficia de băi termale cu apă sărată si dulce. Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, cu o suprafata de 5. Praid a fost amenajat pe amplasamentul unui vechi ştran deteriorat şi închis de câţiva ani.

Cazare Praid 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti. La numai 3m de salina praid si strand praid zona linistita cu mult spatiu verde Pensiunea Alszegi va asteapta cu drag in orice perioada a anului.


Strandul sarat si baile calde la vana sunt alimentate cu apa sarata pompata din mina Gh. Aceasta apa, care dupa o stationare de cateva luni in bazinul din .

Interesant la Sovata este ca in primele luni ale anului 20a scazut usor. Strandul cu apa sarata de la Praid este in momentul de fata cel mai . Praid este asociat mai ales cu sarea, fiind denumit și “Ținutul Sării”.

Mii de oameni merg în fiecare zi la ştrandul de la Praid. In Praid exista un strand mare cu apa sarata iar pe langa acesta diverse bai sarate fierbinti.


Exista conditii optime de cazare, activitati interesante de desfasurat . Cel mai mare ştrand cu apă sărată din România, cu o suprafaţă de aproximativ 5. Praid recomandate cu poze — Direct de la proprietar,. Salina Prai Harghita Mădăraș, Ștrand Prai Parc . S-a deschis cel mai mare strand cu apă sărată din Romania. Cazare in Praid 201 Vile Hoteluri Pensiuni in Praid.


Am fost in 20si 20cate zile si ne-am simtit excelent! Strandul Praid cu suprafata de 12mp se alimenteaza cu apa sarata dintr-un put cu o adâncime de 12m.


Articole despre strand termal praid scrise de szqwer. Strandul Praid adresa, preturi, program si poze Strandul din Praid recomandari si informatii turistice.


Praid- cel mai mare strand cu apa sarata din Romania. Aliexpress Romana on Simulare matematica clasa a VIII-a 2015 .