vineri, 28 august 2015

Sudura tig inox

Principiul procedeului WIG consta în formarea unui arc electric între un electrod nefuzibil din wolfram si metalul de sudat. Arcul electric, electrodul de wolfram si .

Suduri profesionale de tip Wig pentru materiale din Aluminiu, Cupru, Inox, Otel carbon. Tehnologia Wig pentru o sudura de calitate.


Am vazut explicatii cum ca wig este pentru otel si tig pentru aluminiu; nu e asa!

Sudura aluminiu si sudura inox in argon folosind operatia tip TIG. Calitate garantata, preturi avantajoase pentru toate . Baghete de oțel inoxidabil pentru sudura în curent continuu. Sudura in mediu protector de gaz cu electrod din tungsten(wolfram).


Consideratii generale despre sudarea WIG: Sudarea WIG (sau sudare TIG) este un procedeu de sudare cu electrod nefuzibil (electrod Wolfram) in mediu de gaz . WIG (TIG) =wolfram inert gaz (tungsten inert gaz). Principiul procedeului sudura WIG consta în formarea unui arc electric între un. Prima pagina Aparate de sudura Consumabile sudura Consumabile TIG.


Electrod de wolfram rosu (tungsten) pentru pistolete de sudura TIG - WIG. Aliat cu Thoriu, se utilizeaza pentru sudarea materialelor de otel si inox in regim . Aparat sudura telwin tig 1dc lift, inox.


Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice.