miercuri, 19 august 2015

Stickere pentru sticla

Stickere decorative pentru geam, realizate pe film transparent electrostatic,vizibile pe ambele parti, se pot foarte usor aplica, nu necesita adeziv, nu lasa urme si . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria STICKERE. Stickere decorative, colante perete, modele creative, stickere perete,.

Decorare cu autocolant imitatie de sticla sablata , ideal atunci cand doriti sa oferiti . Cand vorbim despre sticla nu ne rezumam doar la pahare, geamuri si sticle cu bautura. Putem vorbi despre sticla si in design, atat interior cat si . Stickerele decorative sunt elemente de design autoadezive folosite in.

Astfel, autocolantele mai pot fi aplicate pe suprafete netede de sticla, metal, lemn slefuit, . Folie d-c-fix electrostatica pentru sticla model Cuburi de gheata cod 338-0038. Folie d-c-fix electrostatica pentru sticla model Bambusi cod .

Autocolantul a fost taiat si lipit pe perete si sticla cu folie de transfer. Sticla de vin : Un sticker decorativ este o modalitate ieftina si rapida de a va decora interiorul.


Puteti alege dintr-o gama larga de culori pe . Se aplica rapi sunt ieftine, repozitionabile si au un efect vizual de neegalat. Poti aplica stickerele atat pe frigider cat si pe perete, dar chiar si pe mobila din bucatarie!


Decorează-ți chiar și ferestrele casei sau cabina de duș cu aceste stickere creative! Aceste stickere decorative de perete au rolul de a infrumuseta spatiul in care locuiti.


Va oferim peste 20de stickere si sabloane. Tribale stickere perete - auto - sticla - geam. Stickere orice domeniu, culoare,dimensiune, livrare si in tara.