miercuri, 26 august 2015

Mecanism ceas perete pret

ART HOBBY pentru a confirma comanda. Mecansim de ceas pentru ceasuri de perete. Conţine: arătător ( buc: 1mm, mm, mm), mecanismul de ceas, şuruburi, agăţător .

Nu rata: cumpara Mecanism ceas de perete - calitate superioara la pretul de 1RON doar pe KreativShop. Alege din oferte pentru mecanism ceas perete in. Mecanism ceas perete in - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Terranita Impex : Mecanism Ceas perete Creati-va propriul ceas prin montarea.

Mecanism ceas de perete ,mers pas cu pas,Ax mm ,si mm. Mecanism ceas cuarț sens orar, lungime ax arătătoare 1mm. Caracteristici principale Abaterea medie este mai . Mecanisme de calitate pentru ceasuri de perete.


Fiecare mecanism folosit în realizarea ceasurilor noastre de perete este verificat înainte de utilizare. Descoperiti mecanisme pentru ceas la preturi reduse (produse). Mecanism pentru ceas de perete cu agatatoare (quartz) de la Creative Art . Mecanismul de ceas cu agaţatoare se foloseste cu precadere pentru ceasurile care se suspenda pe perete.


Corpul mecanismului este din pastic rezistent iar limbile.

Disponibilitate: Nedisponibil Comanda si livrare. Producator: Casio Model: IQ-Caracteristici Ceas de perete Afiseaza: ora-minute-secunde Diametru: 2mm Mecanisquartz Alimentare cu baterie . Mecanism ceas perete de la Promotionale-Personalizate. Dimensiune 4x x 3mm, din pin masiv.


Cadrul și polițele se confecționează, după însemnare prealabilă, prin . Oferte produse si servicii: mecanism ceas perete.