marți, 7 iulie 2015

Set lenjerie de pat md

Lenjeria din satin - este lider printre lenjeriile de pat. Această țesătură strălucitoare și densă confecționată din fire de bumbac răsucite și de două ori impletite . Lenjerie de pat,prosoape,halate de baie,perne,plapume ș.

O multitudine de modele moderne,culori,forme geometrice,natură,special . Setul include un cearseaf de pat (0x5), cearseaf de plapuma (0x4) + o fata de perna 50x50. Cele mai mici preturi si reduceri de sezon la lenjerii de pat 3D numai in magazinul nostru online din Chisinau.


Seturi de lenjerie de pat din bumbac pentru bebelusi si asternuturi pentru patut la cele mai ieftine preturi puteti cumpara in magazinul nostru din Chisinau.

Superbul model vertical al acestui set de lenjerie de pat premium in adauga un strop de magie dormitorului dumneavoastra. NURFU Set-Set de lenjerie pentru dormitor din satin de bumbac 1 natural.


Lenjeria NURFU se confecţionează din bumbac . GRATUIT si beneficiaza de reducere, achitand doar 4lei in loc de 9lei pentru un set de Lenjerie de Pat din Bumbac Satinat de la . Avem lenjerie de pat din bumbac 1, fabricat in Moldova. Avem stofa ca satin 1 bumbac la 9lei, Jaquarte la 8lei, Ranforce 1 .