miercuri, 15 iulie 2015

Pendule de perete vechi

Pendula perete - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Ceas vechi mecanic de perete cu pendula si cu rama din lemn geam Selva gauri.


Ceas de perete antic Gustav Becker, pendula , veche , antica.

Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie. Ceasuri cu pendul, ceasuri vechi, ceasuri cu pendul antic. Deosebita pendula,ceas de perete antic de dimensiuni impresionante marca Gustav Becker 1cm .

Vand frumoasa pendula de perete Junghans originala, fabricata prin anii 1920. Ceas vechi de perete faianta pictata manual, inceput de secol XX- Olanda. Pendula foarte veche de perete functionala. Pendula a fost dusa la ceasornicar si este in stare de functionare.


Aceasta se afla in stare buna cu mici semne de . Pendule de perete elegante si de calitate cu mecanism Quarz si mecanic. Ceasuri de perete cu pendule marca Merion. Cel mai vechi ceasornicar din Mediaş în activitate - NovaTv.


Pendula marca GUSTAV BECKER de dimensiuni mari.

Euro negociabil sau schimb cu pendula normala de perete pe greutati + diferenta ! Pendul Iantar made in USSR Bate la fix si la jumate bare, ciocane. Kiple , vechi , functional , diametru cm , mecanism quartz marcat . Ceas Pendula Quartz Westminster Merion 3678-1. Ceas de Perete mecanic City Time 2054-1#9.


Era un ceas vechi, de perete, care avea ornat capul Regelui Carol I. Unul dintre ele este o pendula de perete care a apartinut bunicului meu. Pendula are cred peste 1de ani iar acum merge citeva ore dupa . Ceas pendul de podea,pendula veche,Tempus fugitcu greutati din bronz, . Famous Electro Cristian Srl-D vindem Ceas de perete PENDULA Stare foarte buna Model vechi.


Brasov va sta la dispozitie cu servicii de intretinere si reparatii pendule de perete, de podea, de semineu, ceasuri vechi si alte ceasuri de arta si . Vand pendul de perete vechi, Gustav Becker, medialiat cu aur, functional dar nefolosit de cativa.