marți, 28 iulie 2015

Ce inseamna cand visezi faina malai

Atunci cand visezi faina inseamna ca in viata reala vei avea parte de un. Se mai spune ca atunci cand visezi malai e posibil sa iti pierzi averea, sa nu mai ai nici ce manca, iar daca visezi un ciur plin cu malai . Explicatii pentru visul faina, vezi ce reprezinta daca ai visat faina.

Semnificatia visului faina, explicatiile va ajuta sa intelegeti ce reprezinta visul . Interpretare vis, vis in dictionar - Malai: - simplitate, sinceritate, originea sau nivelul. De vei visa faina, semn bun este, in perioada urmatoare vei avea cam tot ce-ti pofteste inima. Faina , Vis cu Faina , am visat Faina , talmacire vis cu Faina , interpretare vise cu Faina , Faina in vis, semnificatie Faina in vis, ce inseamna daca visez Faina .

Nu stiu ce veti crede, dar am visat ca avea-m doi boboci de rata. Deasemenea oua inseamna minciuni, cand acestea sunt asociate si cu partea. Malai, grau, faina sau alte produse din aceasta categorie inseamna avutie.


Aliment preparat din făină de porumb, de mei sau de alte cereale, dospit și copt în cuptor . Daca visezi faina - trai inbelsugat, dar si cearta. Daca visezi faina alba - abundenta, confort, sanatate, .