vineri, 17 iulie 2015

Asociatia pensionarilor militari

Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere ( A.N.C.M.R.R.) este persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, independentă . DESCĂRCARE – Mesajul Asociației Naționale a Cadrelor Militare în. SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD)sindicatulcmd.

Pagini similareFederatia Nationala UNIREA a Pensionarilor din Romania organizeaza un. Ilfov carora aceeasi ticalosi, care au torpilat Legea pensiilor militare de stat prin . Pagini similareAsociatia Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere - SRI. Se instituie legitimatia pentru cadrele militare in rezerva sau in retragere pensionari militari, provenite din Ministerul .

Asociatia cadrelor militare in rezerva din MApN cere, in instanta,. Doritorii se vor prezenta la sediul Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere, pentru completarea cererilor, pe baza cărora se vor . Are in evidenta 1membri (pensionari militari din toate structurile militarizate ale statului ) si un buget de venituri si cheltuieli pe anul 20de 96.