miercuri, 15 iulie 2015

Travertin pret mp

Iti stam la dispozitie travertin pentru baie sau bucatarie la cel mai ieftin pret! La Piatraonline gasesti travertin pentru placari interioare sau exterioare cu livrare . Travertinul, frumusel si calitativ, preturile materialului (cam) ca in reclama.

Oferte de pret travertin personalizate sunt ofertate de agentii nostri din. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Travertin Light Medium split face x FL.


De data aceasta aducem in prim-plan Travertinul, care este o roca sedimentara-cimentata, mai exact,.

Travertin Travertin; Calcar Calcar; Piatra scapitata. Travertin Noce este folosit pentru placari interioare si exterioare.


Granital comercializeaza in zalau granit, marmura, travertin, calcar, onix, cuartit, aglomerate. Acest material este pe stoc sub forma de lastre si placi cu dimensiuni fixe sau variabile. Tara de provenienta: Romania, Cariera Crpinis. Mostre gratuite: Mostrele sunt furnizate . Travertin pentru placare interioara si exterioara.


Placi din travertin de diferite dimensiuni si modele pentru blaturi, glafuri, trepte si contratrepte. Marmura, travertin granit, piatra naturala pentru bai, bucatarii, terase exterioare, scari interioare si exterioare.

Piatra naturala online Placaj marmura Placaj granit Placaj travertin Ardezie Piatra. Piatra naturala pentru casa ta prin ePiatra. Cumpara acum placaj travertin crosscut light!


Cantitate maxima disponibila in stoc: (MP). Pretul afisat este calculat la metru patrat.