luni, 20 iulie 2015

Spalatorie covoare curcubeu ploiesti

Venim si ridicam covoarele de la adresa dumneavoastra. Vezi mai multe de la Curcubeu, spalatorie profesionala de covoare, conectându-te la Facebook.


Singura spălătorie specializată de covoare din Ploiești.

Curcubeu, spalatorie profesionala de covoare, Ploiesti, Romania. Curcubeu, spalatorie profesionala de covoare, Ploiești.


Curcubeu Spalatorie profesionala de covoare - Noua culoare a curateniei in Ploiesti. Adresa: Șoseaua Vestului, Ploiesti, Prahova, România.

Prin serviciul de spalatorie covoare si mochete va stam la dispozitie cu o echipa. Rezultate pentru Curatat Covoare în Ploieşti ; părerile clienților, prețuri, date de. Spălătorie haine, Spalatorie covoare, curatatorie covoare, . Dacă ai fost la Curcubeu - Spalatorie de covoare în Ploieşti, scrie o recomandare, votează sau postează o poză făcută de tine pentru a-i ajuta pe ceilalți useri . SI CLIENTILOR NOSTRI,ACTUALI SI VIITORI, INCEPAND CU DATA DE AUGUST VOM AVEA SI SPALATORIE PROFESIONALA DE COVOARE!


Suntem singura spalatorie de covoare din Ploiesti echipata cu utilaje care pot scoate murdaria din profunzimea tesaturii. Oferte COVOR CURCUBEU - Vanzari, Cumparari, Servicii COVOR CURCUBEU - catalog online si anunturi.


Spalatorie covoare Ploiesti, spalatorie mochete Ploiesti (la domicliu). Spalatoria Curcubeu angajeaza lucrator manipulator.

Transport gratuit in Bucuresti si Ploiesti la comenzi peste 100Lei. To connect with Curcubeu, spalatorie profesionala de covoare, for Facebook . EcoClean, Rineea Clean Laudry Dry Cleaning, Curatatorie si Spalatorie in.


Bulevardul Republicii, Ploiești, Romania. Mie imi plac mult culorile si mi-am facut casa un curcubeu prostit.