joi, 30 iulie 2015

Perna pentru formarea capului la bebelusi

Perna pt formarea capului bebelusului Rosu comanda online produse de la DESEDA. Cauta in categoria Lenjerii Patuturi Copii DESEDA livrare din stoc, . Capul unui bebelus nu este intotdeauna simetric.

Multi nou-nascuti au capul usor neregulat. Uneori capul bebelusului este deformat la trecerea prin canalul de . Deseda Pernuta pentru formarea capului bebelusului diverse culori bebe. Deoarece suntem constienti ca bebelusii nu folosesc perne obisnuite, aceasta .

Pernuta pentru formarea capului bebelusului este destinata, dupa cum o spune. Perna poate fi utilizata cu succes in cazul in care capul micutului este rotund si . Am un bebe care are acum luni de zile, nascut normal.


Vei observa in crestetul capului bebelusului doua zone mai sensibile unde oasele craniene nu s-au unit inca. Mulţi nou-născuţi au forma capului uşor asimetrică, dar este acesta un motiv de îngrijorare? Mulţi bebeluși au capul uşor asimetric, dar este forma capului la . Pernuta pentru formarea capului bebelusului.


Specialistii americani nu recomanda sprijinirea capului bebelusului, in special in primii ani de viata. Astfel, perna special cumparata pentru el .