vineri, 17 iulie 2015

Flori de camera cyclamen

In cazul plantelor de cyclamen florile sunt sustinute de pedunculi mai inalti decat. Daca temperatura din camera depaseste de grade Celsius in timpul zilei, . Cyclamen sau violeta de Alpi, Text Carli.

Alpi care sunt strict pentru îngrijirea în cameră. Genul Cyclamen cuprinde circa de specii perene, tuberculate, provenind din.


Cyclamen persicuIngrijire, Inmultire, Intretinere, Tratamente Boli si. Cyclamen persicum – are frunze verzi cu zone argnti si flori roz, rosu si .

Genul Cyclamen cuprinde in jur de de specii perene, ce pot trai. Dupa ce florile s-au uscat, planta are nevoie de o perioada de repaus.


Am primit acum vreo 4-ani un ghiveci cu o floare de cyclamen de martie. Eu o luasem din balconul închis, unde este frig, în camera mea, . Genul Cyclamen cuprinde circa de specii perene, tuberculate,.


Din partea mai scobită a tuberculului, cea superioară, se dezvoltă frunzele şi florile, iar din cea inferioară, convexă, se dezvoltă rădăcinile. Fie ca le ai cu tine pe biroul din camera de zi, fie pe pervazul geamului exterior, florile irezistibile de Cyclamen te vor incanta mereu prin .