miercuri, 22 iulie 2015

Jardiniere beton ambient

Jardiniere Ambient mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcţii, finisaje si amenajări, soluţia pe care o caută clienţii noştri. Jardiniera plastic Ambient mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcţii, finisaje si amenajări, soluţia pe care o caută clienţii noştri.


Ghiveci flori Ambient mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcţii, finisaje si amenajări, soluţia pe care o caută clienţii noştri.

Jardinierele sunt fabricate din beton compact si omogen, obtinut prin vibropresare. Acestea vor fi astfel mai curate si mai frumoase, iar intregul ambient va . Jardiniera Cosauti la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Material: compozit beton; Greutate (kg): 61.

Fisa tehnica jardiniera Cosauti mica:Descarca pdf. Jardinierele pot fi utilizate atat pentru spatiile publice, cat si pentru cele private.


Acestea vor fi astfel mai curate si mai frumoase, iar intregul ambient va emana un . Producatorul de pavele si alte produse din beton Elis Pavaje ofera un pachet. Am gasit, de pilda, boltari de beton de jumatate de metru lungime la pretul de lei bucata, in timp ce pentru o jardiniera din beton, speciala .