luni, 20 iulie 2015

Solutii pentru curatarea cosului de fum

Pudra pentru CURATAREA interiorului cosului de fum, Starwax - intretine, curata, dezlipeste, funinginea, semineu, sobe, cazan, cum curat, cu ce curat, cum . Produs pentru curatat depunerile din conducte si cosuri. In general curatarea cosului de fum se face in functie de frecventa de ultilizare a caminului.

Ai putea sa-l rogi sa te ajute la curatarea cosului de fum, dar. In continuarea acestei curatari mecanice, exista diverse solutii de curatare si.


Atentie, produsele de curatare chimica a cosului de fum nu . Curatare si intretinere centrale termice pe lemne carbuni peleti , distrugere gudron funingine din centrale sobe si cosul de fum.

Solutia ideala pentru curatare si intretinere centrale seminee etc. Produs special pentru indepartarea gudronului . Tratament catalitic special pentru cosuri de fum. Curatare chimica centrale termice, elimina si distruge gudronul si funinginea din centrale si cosul de fum.


Solutie agent curatare centrale termice pe lemne sobe seminee hornuri, desfundat cosul de fum de funingine, peleti antigudron. Seminee de VIS recomandă întreținerea periodică atât șemineului cat si a coșului de fum. Un semineu curat asigură o vizibilitate mai .