vineri, 24 iulie 2015

Forme de lemn pentru sapun

Forme din lemn pentru turnat si taiat sapun natural. Ma adresez celor care impart aceeasi pasiune ca si mine – realizarea sapunului natural.


Formele de săpun, cele în care toarnă minunea naturală pe care o folosim în casă,.

Forma din lemn de stejar pentru turnat sapunul calupuri. Forma matrita silicon Mos Craciun pt sapun.


Forma sapun dreptunghiulara din lemn; poate fi folosita pentru a obtine un . Probabil cei care sunt in domeniu cunosc cat de important este sa ai o forma de turnat sapunul de calitate.

Forma contine folii pentru obtinerea efectului 3D al sapunului. Articole despre forme din lemn pentru sapun scrise de.


Apoi, l-am facut in forma de silicon asemanatoare celei de chec si am realizat de ce cel mai mult sunt folosite cutiile de lemn sau alte materiale . HDSTSA0- Matrita sapun 3D Peste - Arte. FG04T- Sapun transparent cu glicerina, 500ml, ST.


Executata din lemn de esenta tare, cu accesorii de otel inoxidabil, aceasta forma de sapun are toate laturile detasabile, iar sapunul se scoate . Din experienta personala si a unei alte bio-moldovence deosebite, am constatat ca sapunul realizat in forme de lemn de fag sau stejar, este . Vand forme turnat sapunuri naturale handmade, realizate din lemn de bra cu accesorii de foarte buna calitate, . Confectionam forme pentru turnat calupuri de sapun de diferite marimi din pelxiglas conform specificatiilor clietului.

Modelul din poza are dimensiunile interioare . Baze pentru sapun handmade si forme pentru turnare sapun, matrite de sapun. PACHET SAVONIA SAPUNURI 3lei 2lei.


SAPUN MIERE SI GALBENELE CALUP 1KG lei lei. Formele de silicon pentru pajituri potrivite atat pentru briose, torturi, budinci,etc,. Matrite pentru turnare ghips, lut polimeric.


Matrita sapun si lumanari, rezistente si calitative pentru magneti de frigider.