luni, 20 iulie 2015

Inchidere punct de lucru cu salariati

Astfel, la dosarul de inchidere a unui punct de lucru, sunt necesare urmatoarele documente: certificatul constatator care a fost eliberat de . Inchidere punct de lucru Pagina postăriAug 2015Punct de lucru - fara salariati si declararea la ANAF. Unde declaram inchiderea unor puncte de lucru?

Pagini similare Evaluare: - ‎de voturiaug. Daca pentru inregistrarea si autorizarea unui punct de lucru, societatea. NREGISTRAREA PUNCTULUI DE LUCRU CU MINIM SALARIAŢI DE CĂTRE. Declaratia privind punctul de lucru, NU ESTE ACEL FORMULAR pe care se declara salariatii de la punctul de lucru, este un formular mai vechi .

Sept 2012punct lucru cu mai mult de salariatipostăriMai 2012Intrebari - Lege nr. Iul 2011Mai multe rezultate de la sagasoft. Daca vrei sa stii totul despre procedura de Inchidere punct de lucru,.


Formularul 0(pentru societatile care au salariati) – Declaratia de . Ploiesti,activitatea desfasurandu-se la punctul de lucru ,cu salariati . Punctul de lucru este spatiul unde societatea isi desfasoara activitatea propriu-zisa, in concordanta cu clasele CAEN. Intrebare: Care este procedura de inchidere a unui punct de lucru cu salariati, Cod fiscal si sediu? Declaratia 394: Noul termen publicat in Monitorul .

Deschidere punct de lucru la Registrul Comertului: acte necesare, etape,. In cazul punctului de lucru cu minim salariati, firma mama are . Sediul secundar sau punctul de lucru(dupa vechea terminologie), este spatiul.


In cazul unui punct de lucru cu minim salariati, se va depune . Orice agent economic, indiferent de forma juridică în care este constituit, are nevoie de unul sau mai multe spaţii pentru desfăşurarea activităţii . La dosarul de inchidere a unui punct de lucru, sunt necesare . Extragere memorie la inchiderea punctului de lucru la ANAF si ONRC. Dupa ce ai efectuat inchiderea punctului de lucru la Registrul Comertului,.


Formularul 0(pentru societatile care au salariati) – Declaratie de . Consultatii juridice - incheierea contractului munca motiv inchidere punctului.