marți, 21 iulie 2015

Selgros cumparaturi online

Vezi lista cu partenerii online Selgros ce livreaza produse alimentare si. Cumpărăturile făcute la Selgros sunt ca o plimbare agreabilă, rapidă şi profitabilă,. Serviciul de comenzi online permite lansarea unor precomenzi, care sunt .

Pentru iubitorii de tehnologie, Selgros a conceput o aplicație gratuită menită să faciliteze accesul online la promoțiile existente în magazinul Selgros din . Selgros este furnizorul principal al mai multor companii specializate în servicii de aprovizionare și livrare la domiciliu. Reţeaua cashcarry Selgros intră în comerţul online printr-un parteneriat cu platforma de servicii de aprovizionare online megamarket. Categorie: nouEtichete: Cumparaturi Online, MegaMarket, online, Selgros, ShoppingSursa: .

LIVRAREA COMENZILOR Oferim livrare gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 2Lei (Inclusiv TVA). Pentru comenzile cu o valoare mai mica de . Toate cataloagele cu oferte si promotii valabile in magazinele Selgros. Anumiti clienti au posibilitatea sa acceseze serviciul de comenzi online al Selgros.


Reteaua cashcarry Selgros intra in comertul online printr-un. Supermarketul online cu livrare gratuita in Bucuresti si imprejurimi.