joi, 3 iulie 2014

Tratamente pentru haznale

Tratament ecologic pentru haznale de curte (WC uscat) - Elimina necesitatea vidanjarii, elimina mirosurile neplacute, mentine curate tuburile de scurgere. Se foloseste la fose, haznale, canale colectoare si mini statii de epurare a . Tratamentul pentru fose septice JASOL este utilizat pentru fose septice,, separatoare de grasimi,, lacuri si bazine de tratare a apelor uzate.

H2E NET - Este un produs biologic,lichipe baza de alge marine, folosit ca activator in procesul microbiologic de descompunere a . Tratamentul recomandat 1tableta la saptamini pentru un numar de. WC-uri în curte (haznale) : se dizolvã pastila de Alpha Septer în cca.


Tratare intretinere curatare fose septice haznale canalizari, curata si lichefiaza dejectiile din.

Prin urmare, acest tratament biologic pregăteste mediul necesar, . Pentru o fosa1; ce trebuia vidanjata o data; la 1-luni, dupa tratamentul cu biodigestiv va fi necesara. TRATAMENT PENTRU FOSE SEPTICE SI HAZNALE.


Tratament fose septice Bros Microbec 25g la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ODORIZANTE BAI,WC.


Jasol Tratament pentru Fose Septice si Haznale 1kg. Birou Solutii Curatenie Odorizant, Dezinfectat WC Jasol Tratament pentru Fose Septice si Haznale.