vineri, 18 iulie 2014

Halate curatenie

Salopeta de lucru buzunare multifunctionale. In magaziul nostru gasiti uniforme de lucru pentru curatenie complete sau piese de imbracaminte de lucru pentru curatenie precuhalate pentru curatenie, . Limarom iti pune la dispozitie servicii de personalizare Costume Curatenie prin brodare sau serigrafie.


Limarom iti pune la dispozitie servicii de personalizare Halate prin brodare sau serigrafie. Halat pentru personal curatenie personalizat - Halat de lucru alb pentru personal firma de curatenie cu maneca scurta si cu fermoar si trei buzunare aplicate. Halat pentru personal curatenie,femeie de serviciu si cameriste acesta avand in dotare buzunare laterale si inchidere se face cu ajutorul fermuarului . Articole pentru industria hotelieră şi restaurante (lenjerie, prosoape, pături, halate, perdele, draperii, feţe de masă, naproane, şervete, halate, uniforme, etc.) .

Oferte produse si servicii: halate curatenie. Producatori, distribuitori, furnizori - Halat curatenie, Halat personal. Bucuresti Societatea noastra va ofera toata gama de echipamente de protectie. Halate, salopete, sorturi, tricouri, cotiere. Halat protectie tip laborator PPSB alb, albastru, XXL (1buc).


Cel mai mic pret pentru Halat bloc operator steril la numai 10. Accesorii si consumabile igena, curatenie, protectie. Dyamag are pentru tine urmatoarea oferta de tamplarie PVC: Feronerie VORNE . Halat protectie tip Laborator PPSB alb, albastru 1buc XXL .

Firma Trimar Unic comercializeaza, in format retail, dotari si accesorii, consumabile si unica folosinta.