vineri, 18 iulie 2014

Strung de banc

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Strunguri de banc pentru prototipare, modelism, miniatura, hobby, intretinere industriala, etc. Mic strung de banc pentru prelucrarea metalelor cu electronic control al vitezei, cu distanta intre centre de 4mm, diametrul maxim al piesei de prelucrat pe .

Tehnologia masinilor unelte WABECO este dovedita de anii de utilizare - in fapt mii de strunguri au. Big Lathe Lucrari la Strung Romania - Duration: 2:17.


Strungurile WABECO garanteaza ce mai mare precizie pentru toate aplicatiile. Productia in Germania pe masini de ultima generatie garanteaza calitatea .

Un strung de banc pentru metal second hand de vânzare poate fi găsit pe piață de la aceiași .

Sc Westmetal srl Timisoara ,angajaza: -CONTROLOR CALITATE,aschiere clasic si CNC -OPERATO. Strung banc de la importatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Deci clar n-ai ce cauta dupa strungurile de banc, gen Bernardo etc. Cumpara Strung de banc Bernardo Nanoturn online de la eMAG la pret avantajos. Oferte Strung CNC ministrunguri strung de banc CNC strung mic - Str, Strunguri cu banc pentru mecanica de precizie Knuth Germania, pe Afacerist.


A Hobby 3VD strung de banc este ideal atât pentru meşteşugari. Vand strung de banc, constructie normala, vine utilat cu dispozitiv Universal de 100mm, pensete de la 1mm la 10mm, portcutit cu posturi, varf rotat. Amuzant faptul ca aveti doua strunguri si asta intr-un apartament de bloc.


Sa nu ma intelegeti gresit, daca nu aveam un garaj la dispozitie . Vand strung de banc, (mini-strung) ASIST sau FERM, in foarte bune conditii.