vineri, 25 iulie 2014

Franciza cafenea mobila

Cafeneaua mobila ii atrage pe clientii grabiti si le face concurenta. Cei doi tineri pun la cale si o franciza ca sa se extinda si sa duca . Coffee-Bike este un sistem de franciza de succes in domeniul cafenelelor mobile, prezenta acum si in Romania.

Cafeneaua mobila: o afacere mica pentru marile orase. Este adevărat că au apărut firme care oferă in franciză posibilitatea infiintării unor mici . O noua cafenea mobila strabate Bucurestiul, oferind clientilor cafea.


Coffee-Bike este un sistem de franciză care îți oferă toate cunoștințele unice și.

Franciza Coffee-Bike este o reteta de business care si-a dovedit succesul si este prezenta in tari. Coffee-Bike o cafenea mobila, complet echipata, pe trei roti. Căţănaş a decis astfel să aducă pe piaţa locală franciza cafenelelor. Prima astfel de cafenea mobilă se găseşte în Bucureşti, însă până în . Bourbon este un lant de cafenele national infiintat in 1998.


Iar, In final, a ales franciza firmei germana de cafenele mobile Coffee-Bike,. Vezi galerie foto: Daniela Catanas si cafeneaua mobila (poze).


Coffee-Bike este o cafenea mobilă, preluând sistemul de franciză originar din Germania. Fondată in 201 a devenit o privelişte familiară în .

Cu un loc de vânzare bine ales, investiția într-o cafenea mobilă se. Practic, abia anul trecut au fost introduse in tara primele cafenele pe. Daniel Catanas, proprietarul primei francize Coffee-Bike in . Subtextul replicii lui Highbloom e ca, o data ce faci o cafenea ca la carte,. Romania din 20de acelasi francizor de la Brasov al McDonalds.


Caut un expressor pe gaz cu doua grupuri nou sau SH pentru o cafenea mobila si nu ma intereseaza francize. Comparativ cu marile capitale vest-europene, unde o cafenea.


Doresc sa operez o cafenea mobila (din bicicleta sau masina) in care sa vand cafea pregatita proaspat, ceaiuri, sucuri si eventual ceva biscuiti. Un fost manager Wienerberger Romania a preluat franciza Coffee-Bike. Etichete: franciza Coffee-Bike, cafenea mobila. Anul trecut ai deschis o franciză Subway, acum o cafenea Gloria Jean`s.


România şi este în căutare de francizaţi. Cafeneaua mobilă include orice altceva ai mai putea avea nevoie: .