joi, 24 iulie 2014

Pepiniera aiud contact

Pentru informatii suplimentare sau pentru o comanda online ne puteti contacta folosind formularul nostru de contact, unul din telefoanele nostre sau email-ul . Pepiniera Szekely Aiud - va oferim o gama larga de pomi fructiferi, meri, peri, pruni, caisi, nectarini, trandafiri, vita de vie si arbusti. Trandafiri, Pomi si arbusti fructiferi, plante ornamentale de vanzare sediul in Ciumbrud Aiud jud.

Contact - pepiniera Aiud jud Alba - informatii la telefon 074635161 email sau la sediul nostru. Pomi fructiferi de vanzare din pepiniera proprie, pret de producator.


Sediu nostru este situat chiar langa drumul european E8 intre orasele Aiud si Teius, la km de Garbova de Jos, spre Teius. Vanzare direct de la producator la Pepiniera Paul.

Ne situam la km est de Aiu in localitatea Ciumbru jud. Material saditor de cea mai buna calitate, pomi fructiferi pentru livada sau gradina de la RON, arbusti fructideri de la RON si trandafiri de la 3. Pepiniera Kulcsar va garanteaza material saditor de calitate pentru infiintarea.


Pepiniera Kulcsar Aiu Judetul Alba Vezi pe harta 078389 . PrincipalaProduseGrupuri de produseDespre companieContact. Pepiniera Takacs este situata in localitatea Aiudul de Sus, soseaua Aiud-Buru, pe malul Vaii Aiudului . Arbusti Ornamentali si fructiferi de vanzare in Ciumbru Aiud Alba Iulia. Pomi fructiferi - Pepiniera Tovisi Zoltan Plant va ofera o larga gama de produse precum pomi fructiferi,.


Pepiniera Mihai Viteazu: Pepiniera - Puieti ornamentali, Puieti forestieri, Material.

Pepiniera Mihai Viteazu produce : Puieti , Arbusti, Arbori, Rasinoase. Contact: Aleea Obeliscului nr Turda Cluj Romania.


Va rugam sa completati formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt. AGRICULTURA IN JUDET Pepiniera Aiud mai 2012. Pepinierele Hida produce si comercializeaza plante sanatose de capsun si arbusti fructiferi rezistente si adaptate conditiilor din tara noastra.


Pepinierele Hida este cel mai important producător autorizat de căpşuni şi arbuşti.