marți, 8 iulie 2014

Afacere spalatorie covoare

De ce am amintit despre pacaleala Pentru ca foarte multe dintre firmele de curatat covoare sunt de fapt spalatorii de masini unde spala cu . Catinet furnizeaza o linie completa de masini pentru spalat covoare. In unele tari, afacerea spalatorie de covoare este doar in faza incipienta.

Descriere: Aceasta afacere consta in preluare, spalarea si curatarea, iar apoi livrarea . Echipamente de curatat covoare, mocheta, utilaje spalat covoare. Firmele care au ales sa inceapa o afacere in domeniul serviciilor de curatare a covoarelor . Utilaje spalat covoare: masini automate de spalat covoare, storcatoare cu centrifuga.

Echipamente si utilaje pentru curatatorie profesionista de covoare! Vindem echipamente pentru curatatorie de covoare si in acelasi timp iti oferim consultanta pentru inceputul afacerii. SIGHET: Spălatul covoarelor, afacere profitabilă de Paşte. I: Este rentabil inceperea unei afaceri gen -curatatorie covoare- ? R: mp pt o afacere de curatatorie covoare? Dacă te-ai gândit să începi o afacere şi nu vrei să o iei chiar de la zero, atunci ai ajuns unde trebuie.


Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.