joi, 31 iulie 2014

Epoca antica perioada

Accesați Epoca clasică: Polis și Cultură. De-a lungul istoriei antice, arcurile și săgețile au fost utilizate în vânătoare și . Epoca Moderna 19- Prezent Epoca Contemporana In.

Perioada antica, incepe fireste de la cele mai vechi stiri pe care le . EPOCA ANTICA (ANTICHITATEA) A început cu 8de ani. EPOCA CONTEMPORANA Este perioada care a început după 19şi se continuă şi astăzi.


FUNDA Vreau o scurta prezentare a fiecarei epoci istorice(preistorie, antichitate, evul mediu, epoca moderna si epoca contemporana) din spatiul.

Perioada veche este cea mai lungă perioadă a antichității. O primă împărţire a timpului în istorie este în două mari epoci:. Epoca contemporană ar putea fi definită ca perioada în care ideile de libertate şi egalitate sunt . Thread: Cronologie istorica generala, perioada antica.


Reprezintă epoca în care s-au dezvoltat cultura, arta, religia si marile civilizatii. Roma antica : A fost un oraş-stat a cărui istorie se întinde în perioada de . Epocile istorice ale Greciei antice : epoca preistorică, epoca bronzului, epoca miceniană, epoca geometrică, epoca arhaică, epoca clasică.


Epoca antica mostenirea antichitatii,referat Mostenirea antichitatii ,Dacia din antichitate pana in anul 275.