joi, 31 iulie 2014

Arabia saudita

Arabia Saudită permite creștinilor să intre în țară în calitate de lucrători străini . Prima mențiune istorică a orașului apare într-un vechi text asirian din secolul al VI-lea î. Hr , orașul fiind cunoscut sub numele de Yathrib.

Peninsula Arabia este unificată pentru prima dată între 6și 6de . Se învecinează cu Oman la est și cu Arabia Saudită la sud și vest. Golful Oman și Golful Persic, are graniță terestră cu Arabia Saudită și Oman. Liga Profesionistă de fotbal din Arabia Saudită (arabă :دوري المحترفين السعودي), este o competiție profesionistă pentru cluburi de fotbal, localizată în primul .

Din punct de vedere politic, Peninsula Arabică e separată de restul Asiei de granițele nordice ale Arabiei Saudite și Kuwaitului. Politica Arabiei Saudite are loc într-un cadru special și anume cel al unei monarhii absolute, prin care regele Arabiei Saudite, este atât șeful statului cât și șeful . Saudi Arabia officially known as the Kingdom of Saudi Arabia (KSA), is an Arab state in Western Asia constituting the bulk of the Arabian Peninsula. Echipa națională de fotbal a Arabiei Saudite (arabă منتخب السعودية لكرة القدم) este naționala de fotbal a Arabiei Saudite și este controlată de Federația de .