luni, 28 iulie 2014

Tractoare noi romanesti

Specialistul Costica iti ofera Cel Mai Bun Pret la tractoare noi! Pret Tractor LS model U6 CP Tractoare Noi ieftine de vanzare.


Vechiul tractor romanesc, produs la Brasov va ajunge din nou la export.

Tractoarele noi comercializate au garantie ani sau 15de ore de functionare. Tractoare Top, Foton, Farmtrac, Farmer, Antonio Carraro, Tractoare agricole, Utilaje agricole, Utilaje cultura vitei de vie, pomicultura, intretinerea pasunilor, forestiere.


Asociației Producătorilor și Importatorilor de Mașini . Compania noastra importa si vinde tractoare noi, tractoare second han tractoare mici, utilaje agricole si accesorii pentru acestea la cele mai accesibile preturi.

Producţie proprie Tractoare agricole universale. MAT 81Plus Tractor agricol universal, CP, cu dublă tracţiune - MAT 81plus. Mai întâi la Braşov, apoi a mutat fabrica la Băicoi, în judeţul Prahova.


Oferim o gamă variată de tractoare forestiere, alegeți cel mai potrivit. La New Hollan de foarte multă publicitate la nivel mondial au beneficiat anul acesta tractoarele din seria T însă pentru fermele din România . Un tractor de de cai putere este cel mai ieftin tractor ce poate fi. Deși mic, tractorul Foton Europard FT2este destul de cunoscut la noi în țară. Cele mai noi modele de tractoare au făcut furori la Târgul Internațional.


Tractor ZETOR MAJOR turbodiesel, intercooler, 4xPutere nominală:.

Pe parcursul evoluției ne-am dezvoltat și astăzi aducem pe piața din România nu numai tractoare fabricate în Europa ci și . Gardentrac - importator exclusiv in Romania al tractoarelor Chery - Zoomlion. Chery face eforturi importante pentru a oferi . Tractor lamburghini motor cilindri cu turbo.


Romanii cumpara tractoare romanesti din Germania cu 2. Un nou tractor romanesc, TAG, de la IRUM Reghin. Pentru noi, cei de la APIMAR, implicati in lumea agricola, lansarea a fost un eveniment .