miercuri, 30 iulie 2014

Trandafiri plantare

Trandafirii cu rădăcini nude se plantează atunci când se află în repaus vegetativ, adică fie la sfârşitul toamnei (octombrie-noiembrie), fie la . E momentul ideal pentru plantarea trandafirilor in gradina si poti sa folosesti cu incredere cele sfaturi pentru a se prinde. Trandafirul este regele florilor şi un element esenţial în orice grădină.

Este una dintre cele mai populare flori de grădină. Deoarece există atât de multe soiuri de . Vă prezentăm câteva sfaturi de bază cu privire la plantarea trandafirilor şi vă invităm să ne contactaţi dacă aveţi.


PLANTAREA, INMULTIREA SI INGRIJIREA TRANDAFIRILOR - Trandafirul, cunoscut din cele mai vechi timpuri, este astazi aproape nelipsit din gradinile noast.

Sunt foarte multe specii de trandafiri cataratori, peste 20 care se diversifica atat. Trandafirii cataratori se planteaza in sol drenat si ingrasat cu gunoi de grajd . Ca să poţi creşte trandafiri ai nevoie de o gradină cu un pământ cât de cât acceptabil, grămezi de soare, ceva apă şi un dram de . Plantarea propriu-zisa se poate face fie toamna incepand din luna octombrie si. La plantare trandafirul se introduce in groapa cu partea altoita cam cm sub .