luni, 28 iulie 2014

Tigaie grill cu capac

Cumpara Tigaie grill de la eMAG, la preturi atractive. Tigaie grill Carl Schmidt Sohn Selm, invelis ceramic, capac sticla, 28xcm.


Tigaie grill din aluminiu turnat, custrat de acoperire din marmura siceramica neagra, capac din sticlă cugaura pentru evacuarea aburului.

Este prevazuta cu un capac din sticla termorezistenta. Fonta este un material care se incalzeste greu dar odata incalzit retine . Parerile despre cele mai bune tigai grill cu capac sunt de acord ca acesta va fi utilizat in special atunci cand carnea contine multe grasimi care se topesc si pot fi . Este recomandat sa aveti o hota, dar se pot folosi si cu capac.

Deci o tigaie grill din fonta este o alegere inteligenta pentru un gratar sanatos si gustos . Tigaie grill cu maner detasabil teflon si capac yena 28cm. Tigaie Grill Ceramic cu Capac Sticla Grunberg GR1622.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria TIGAI. Tigaie grill cu capac x cm - LAVA se gaseste acum la grillmarket. Tigaie grill ceramica cu capac cm CXG LD ) Tigaie tip Gratar pentru plite si aragazuri; cu strat interior ceramic si capac din sticla termorezistenta Grunberg .