joi, 24 iulie 2014

Rigola carosabila cu gratar metalic

Kit complet: Rigola ZMM PVC + Gratar din otel zincat kl. BGZ-S Rigolă de trafic greu SV Lăţime nominală 100 . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria RIGOLE.

Pagini similarerigole fonta,rigole si gratare canalizare, rigole canalizare, rigole fonta, rigole,. Executam rigole betonate dispunem de cifa beton 5. Rigola promotionala PPHD 1000x160x1mm + Gratar fonta klasa C250.

HTI Romania comercializeaza rigole din beton special create pentru. Rigole din inox cu gratar pentru scurgerea si drenarea apei de la Tehno Food. Rigole din beton cu polimer cu gratar din beton MEA de la Smart Building.


Rigole carosabile, rutiere, din beton armat cu placute care prezinta armatura dubla. Rigole gratar de la distribuitori, importatori, producatori directi prezenti pe. Gratar din HDPE nervurat transversal cu sistem antialunecare ,carosabil, pentru.


Gratar din fonta pentru clasele de sarcini. Drenajul liniar are avantajul că permite ca suprafaţa carosabilă să fie plană şi deci uşor de parcurs de către vehicule.


Principiul acestuia consta in colectarea efluentiilor, de pe toata lungimea sistemului de rigole cu gratar.

Spre deosebire de sistemele traditionale de drenaj . Oferte de rigole din beton, metalice, PVC. Rigola carosabila fonta clasa D - Canal si gratar din fonta ductilafiin. RIGOLA FONTA CAROSABILA CLASA D ( t ). Amenajari exterioare rigole grilaj metalic.


Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Canalizare - rigole.