luni, 7 iulie 2014

Producator mobilier baie

Goodmob Distribution este producator de mobilier baie. Colectiile de mobila de baie pe care vi le propunem, sunt diferite din punctul de vedere al designului, . Arthema este cel mai mare producator de mobilier de baie din Romania.

Prelucrarea tehnologica de marmura si granit este activitatea secundara. Aquaform este un producător de cabine de duş, mobilier de baie, căzi de baie.


Woodart producator de mobilier de baie şi bucătărie. Woodart SRL este o companie cu capital integral românesc înfiinţată în anul 1995.

Mobilier baie Arthema magazine, preturi, oferte. Mobilier baie Arthema din magazinul preferat. De aceea, in conceperea gamelor de mobilier de baie, producatorii au in vedere o serie de componente esentiale: functionalitate, design spectaculos, gama . Prod GFI - Producator de mobilier de baie, mobilier de bucatarie, mobilier pentru living, mobilier pentru tineret si mobilier office.


Mobilierul este realizat în proporție de din lemn masiv sau MDF vopsit sau. Mobilier baie printat din PAL de calitate superioară, MDF vopsit si MDF . Fabrica de mobila la comanda in Bucuresti, vinde din stoc sau la comanda, mobila.


Mobilierul de Baie Trend este alcatuit din corpuri modulare de PAL melaminat, canturi ABS plastifiate, accesorii de import Italia si Austria.

Producator mobilă - Designul şi funcţionalitatea sunt cele mai importante caracteristici ale mobilierului pe care îl producem. Omega Mob - mobila baie, mobilier baie, baie.


Omega Mob - producator de mobilier pentru baie. Alege acum din colectia noastra de mobilier baie, modelul de baie functional, practic, cu design clasic sau modern, potrivit ambientului tau. A fost infiintat ca parte din strategia de diversificare a Grupului, din dorinta de a oferi mobilier pentru baie si bucatarie cu design high-tech.


Saramob Design, producator, reparatii, mobila, mobilier, hi-macs, compozit, magazin,. Mobila de bucatarie din lemn masiv apartine stilului clasic, fiind o varianta ce nu va da gres.


Va oferim o gama larga de mobilier lemn masiv pentru baie.