vineri, 18 iulie 2014

Gard iedera artificiala pret

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria GARDURI. Pagini similareOferte si promotii la Vesnic Verde Shop, tag gard viu artificial.


Module(role) cu frunze artificiale, gama VesnicVerde, din material textil. Preturi si oferta de produse din gama gard viu artificial din toate magazinele online din Romania. Module(role) cu frunze artificiale,gama VesnicVerde, din material textil.


Oferta: hedera helix iedera - hedera helix - gard iedera. Preturi si oferta de produse din gama gard viu sintetic din toate magazinele online din Romania. Module(role) cu frunze artificiale,gama VesnicVerde, din material textil peliculizat,. Acest gard extern din frunze artificfiale de iederă este proiectat pentru a acoperi yone care nu dorești să se. Poți crea un zid verde artificial aplicând acest gard de frunze artificiale de iederă pe un zid exterior.


SFERÃ VERDEATĂ ARTIFICIALĂ fi Cm +TVA. GARD VERDE PLASÄ- IEDERÃ 1X 3cm 25+TVA. Compara preturile, afla reducerile si promotiile de pe Vesnicverde. Gard viu' decorativ compus dintr-un suport de benzi verticale din sarma pe care sunt aplicate 'frunze' verzi aciculare.


Este un produs deosebit deoarece este extensibil, iar frunzele de iedera par naturale.

Gard viu de la importatori, producatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo.