vineri, 4 iulie 2014

Proweld mma160pi

Magazine şi preţuri - Aparate de sudura Invertor ProWELD MMA-160PI de la 47RON! MMA 1PI) Producator: ProWELD Model: MMA-160PI Descriere . Aparat de sudura Proweld tip Inverter MMA 1PI electrod 1.

Oferte si promotii la Magazin unelte, producator PROWELD. Aparat sudura ProWeld MMA-160PI Tehnologie Este construit avand.


Aparat de sudura tip invertor MMA Proweld MMA-160PI monofazat, curent maxim de sudura 160A. Garantat cel mai mic pret, livrare din stoc in de ore.

MMA-160PI de la Proweld este un aparat pentru sudura monofazat, tip invertor, recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu, prin . Proweld MMA-1PI -Swiss Profisonal MMA 1(de pe sait de anunturi) -eDON MMA 2cu mosfeti (de pe sait de anunturi) -Straus 160A . Aparat de Sudura Invertor ProWeld MMA-160PI la cel mai bun pret. Invertor de sudura MMA PROWELD MMA-160PI.


Sudeaza corect si eficient cu aparatele PROWELD. Foarte rezistente, datorita materialului din care sunt . Kizárólagos magyarországi importőr: Hód-Welding Kft.


Livrare gratuita in Bucuresti pentu Aparat de sudura Proweld MMA-1PI. Suna acum pentru Aparat de sudura Proweld MMA-1PI.