joi, 3 iulie 2014

Modena mobila de bucatarie

SC MODENA PRODCOM este membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania si a . Ceea mai mare oferta la mobila de bucatarie, avem sute de modele special creeate pentru tine. Mobilier Cluj-Napoca, Bucatarii, mobila bucatarie,calitate canapele, dormitoare, mobila, fotolii, Cluj-Napoca.

Suntem mereu doritori de a va oferi, cele mai bune si calitative produse. Oferim o gama variata de mobila de bucatarie precum si alte produse . Modena Cluj -Vraja mobilei şi-a actualizat fotografia de profil.


Bucatarii la comanda din pal si mdf in cluj napoca.

BiblioteciBucatarii, coltare bucatarieCanapele, fotolii, taburetiColtareHoluriDormitoare si paturiMobilier tineretMobilier din lemn de bradMobilier lemn . Mobila living Modena, prin corpurile sale dispuse asimetric, ofera un aspect unic camerei in care te recreezi cu familia si in. Mobila bucatarie second han scaune bucatarie, perdele, coltare, mese si decoratiuni Cluj-Napoca. Bucătăria complet echipată Modena este o expresie a rafinamentului și eleganței.


Garanție mobilă; Garanție electrocasnice. Mobila, Scaune, Dormitoare, Mic Mobilier, Mobila Bucatarie, Parchet, Biblioteci, Mobila Camere de Zi, Mobila Camere de Tineret, Mobilier Productie Proprie.


Canapele extensibile Modena - realizate din lemn masiv de fag, cu lada pentru depozitare din placi aglomerate din lemn E1.