vineri, 4 iulie 2014

Metru patrat construit

Pret estimativ constructie casa la rosu, amprenta la sol 1mp. O casă construită în regie proprie este mai ieftină. Firma construieşte casa pentru 300-4de euro metrul pătrat, iar meseriaşul pentru 1de .

Pret casa la rosu construita din BCA - 1euro + TVA pe mp; Pret casa la rosu construita . La roşu, costurile ajung la 1de euro pe metru pătrat construit, adică la un total de 15. Preţul final pentru o casă poate varia puţin atât în funcţie de . Dacă se construieşte în regie proprie se ajunge undeva la 380-4de euro metrul pătrat construit, la cheie.

Vânzare, promovare, utilităţi şi alte costuri, mai . Cine își bugetează să își facă o locuință în regie proprie probabil că trebuie să ia în calcul costuri de 5de euro pe metrul pătrat construit, . Preţurile practicate de firmele de profil pentru construcţia unei case la cheie se ridică la aproximativ 300-3de euro pe metru pătrat construit . Niciodata nu negociati pretul de constructie la metrul patrat pentru ca iesiti in pierdere. In totdeauna cereti constructorului sa va prezinte un deviz analitic detaliat . Preţul mediu al unui metru pătrat de construcţie este de 450-5euro, la care urmează să se adauge alte costuri de proiectare, marketing . Valoarea unui metru pătrat construit ar trebui să fie într-un raport cât mai . O casă independentă energetic poate fi construită pe structură de lemn,.


O casă din lemn costă 25 maximum 3de euro pe metru pătrat, . O variantă şi mai ieftină este construirea unei case din lemn. Construcţia unei case de lemn costă aproximativ 2de euro, pe metru pătrat, . Cât costă metrul pătrat construit în câteva din marile oraşe din ţară. Cele mai scumpe locuinţe, raportându-ne la preţul pe metru pătrat util,.


Primăverii preţul unui metru pătrat ajunge la 2. Sub luxosul hotel Greenbrier din White Sulphur Springs, West Virginia, Statele Unite, ziduri de beton de un metru strajuiesc cel mai luxos buncar al Americii. Toata lumea vrea sa stie cat costa metru patrat construit pentru casa pe care o viseaza.


Spatiul efectiv de locuit; Materiale din care este construita casa; Zona.