luni, 7 iulie 2014

Canapea bucovina

Mobila Dalin, este o companie romaneasca producatoare de canapele si mobilier tapitat. Canapea Extensibila Bucovina lucrata pe stofa brodata in fabrica de la Reghin - Canapele extensibile preturi de fabrica - marca Mobila Dalin.


Gama de canapele extensibile Bucovina se remarca prin tapiteria sa unica in piata din Romania.

Canapele Borgia extensibile cu reclinere. Canapeaua Bucovina este un model nou ce a fost prezentat la ultima editie BIFE + SIM la Bucuresti.


Structura este formata din lemn masiv de fag, multistrat, placi din aschii si fibre de lemn, iar confortul este . Canapea extensibila 3locuri Bucovina de la Acaju.

Alege acum canapeaua extensibila locuri Bucovina sau suna la 07359006pentru mai multe . Am avut ocazia să vizitez fabrica de mobilă de la Reghin, acolo unde se produce deja cunoscuta canapea Bucovina cu motive tradiționale . La târgul BIFE SIM 20am dat peste noua colecție de canapele de la. Mobila Dalin, iar canapeaua Bucovina cu motive . O farama de paradis mioritic, canapeaua Bucovina pastreaza traditia pur romaneasca.


Daca iti doresti o canapea confortabila care sa iti bucure si ochii si inima . O fărâmă de paradis mioritic, canapeaua Bucovina păstrează tradiția pur românească. Dacă iți dorești o canapea confortabilă care să iți bucure și ochii și .

Canapeaua Bucovina pastreaza traditia pur romaneasca, reinterpretata pentru interioare moderne sau clasice. Simplitatea constructiei canapelei, liniile drepte . Dacă iți dorești o canapea confortabilă care să iți bucure ochii și inima, atunci Bucovina este alegerea ideală.