vineri, 1 octombrie 2010

Denumirile copacilor

Tipuri de copaci, Lista de denumiri comune și științifice ale diferitelor tipuri de arbori. Intotdeauna mi s-a parut interesanta ideea de a putea gasi undeva informatia completa despre toate tipurile de copaci care cresc in romania . Cred ca de ARTAR (ARTZAR)sunt majoritatea frunzelor aici la Aleea Subtimpa-BRASOV, deoarece nu am gasit in acest site nici una asemenatoare.

SPECII DE COPACI,COPACI ORNAMENTALI,FRUNZE DE COPACI IN. Denumiri alternative: Albizia, Arborele de matase Familie: Fabaceae Origine: Asia, din . Informatii, articole, poze si video despre specii copaci.


Denumirea Rhododendron provine din limba greaca, “rodon” insemnand trandafir iar “dendron” copac.

După cum indică denumirea ştiinţifică, specia vegetală cu pricina este originară din Africa. Cei mai ciudati copaci din lume sunt parte din acest show montat cu talent de natura.


Doar ca barbatul sustine ca cifrele norocoase i s-au aratat intr-un copac. Nu sunt doar niste simpli copaci, sunt celebrarea spectaculoasa a vietii si a. Denumirea sa vine de la rasina de culoare rosie a copacului ce . Arborele sau copacul în botanică este o plantă perenă, multianuală cu un trunchi.


Arborele de cafea; de Denumiri germane; de Cele mai răspândite specii de . Qbebe a realizat pentru tine o lista cu cei mai frumosi copaci! Floarea de cires este specifica in general copacilor japonezi, iar acestia mai sunt numiti si .

Copacii sunt unele dintre organismele care trăiesc cel mai mult. Cel puţin de copaci există de peste o mie de ani, însă ca ei ar putea să mai . SFATURI DE CALATORIE DIN PARTEA JANDARMERIEI MONTANE. De fiecare data natura reuseste sa ne uimeasca prin frumusetea si maretia ei.


Acest lucru se observa si in arborii sau arbustii din jurul nostru, . Dar cedrii Libanului sunt poate cei mai cunoscuţi copaci din lume prin faptul că în Vechiul Testament sunt menţionaţi de zeci de ori. Decât să le arăți imagini și să le enumeri denumirile copacilor, du-i în pădure și arată-le fiecare copac în parte, și vor reține imediat!


Tot ce avem nevoie ca să descoperim cei mai valoroşi copaci din.