marți, 17 noiembrie 2009

Teava uponor romstal

Teava PE-Xa in tub de protectie (teava in teava). Este realizata din polietilena reticulata cu peroxid prin metoda Engel. Aceasta contine un strat de etilvinilalcool .

Teava PE-Xa in colac, realizata din polietilena reticulata, cu aplicatie pentru apa calda si apa rece. Materialul este elastic si are un efect de absorbtie al socurilor . Este realizata din polietilena reticulata cu peroxid prin metoda Engel in conformitate cu EN ISO 158si se .

Teava din polietilena reticulata cu peroxid fabricata prin metoda Engel, avand bariera impotriva difuziei de oxigen, bariera ce consta dintr-un strat de EVOH . Teava PE-Xa in colaci, realizata din polietilena reticulata, cu aplicatie pentru apa calda si apa rece. Materialul este elastic si are un efect de absorbtie al . Incalzire in pardoseala cu agent termic uponor. TEAVA UPONOR COMFORT PIPE PLUS,PE-PEX-A INCALZIRE IN PARDOSEALA PN 6BAR, 17XMM, .

TEAVA UPONOR-COMFORT PIPE INCALZIRE PN 6BAR 16Xmm. Teava PE-Xa, realizata din polietilena reticulata, cu aplicatie pentru instalatiile de incalzire. Hidro Teava si fitinguri din plastic - alimentare cu apa si incalzire Tevi si fitinguri pex. UPONOR GMBH - Scule si dispozitive pt imbinare tevi si racorduri pex. Distribuitor din material plastic-polifenilsulfon.


Racordul de alimentare a distribuitorului este QE pentru teava de 25mm. Acesta nu are aerisitor, se foloseste de . TEAVA UPONOR COMFORT PIPE PLUS,PE-PEX-A INCALZIRE IN PARDOSEALA PN 6BAR, 17XMM, COLAC 240M.


Cot la de grade de PPSU (plastic polifenilsulfon) PE-Xa QE pentru imbinare cu racordare QE la teava PEX. Pentru calorifere am ales varianta cu teava UPONOR prin sapa de la.