luni, 9 noiembrie 2009

Praid strand 2016

Praid a fost amenajat pe amplasamentul unui vechi ştran deteriorat şi închis de câţiva ani. PROGRAM 20STRAND SARAT PRAID: LUNI – DUMINICA între orele 10:– 20:00.


Tarife sunt valabile în perioada 01-01-20– 31.

Tipul biletului, În cursul săptămânii, În weekend . Programul si tarifele strandului din Praid. Cazare Praid 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti.


Prai foarte aproape de centru, salina si strand.

Strandul Praid adresa, preturi, program si poze Strandul din Praid. Realizarea acestuia este integrala din fondurile salinei Praid.

La cca 2m de salina Praid se află cel mai mare ştrand cu apă sărată din Romania, cu capacitate simultană de peste 10persoane. Cazare in Praid 201 Vile Hoteluri Pensiuni in Praid. Imagini,descriere, tarife, contact direct cu proprietarul pentru fiecare hotel sau pensiune. In Praid exista un strand mare cu apa sarata iar pe langa acesta diverse bai sarate fierbinti. Cazare Praid oferte 20atent selectionate si verificate.


Vara, lângă Salina Praid funcţionează un ştrand cu apă sărată. PROGRAM DE VIZITARE SALINĂ: Zilnic: 08:- 16:(ultima intrare la ora 14:50); Orele de plecare ale autobuzelor catre subteran: 8. Bilete de intrare la strandul sarat si abonamente de tratament la baile sarate hidrotermale;. Praid recomandate cu poze — Direct de la proprietar, rezervări prin telefon.


Cele mai populare atracții turistice în zonă sunt Salina Prai Harghita Mădăraș, Ștrand Prai Parc Aventură Balu,.