vineri, 27 noiembrie 2009

Hotel mara sinaia poze

Va invitam sa vizualizati cele mai semnificative fotografii ale hotelului Mara din Sinaia. Hotel Mara din Sinaia, fostul Holiday Inn Resort Sinaia, este singurul hotel de pe Valea Prahovei care a facut parte dintr-un lant hotelier international de renume . Hotelul Mara din stațiunea montană Sinaia beneficiază de o locație liniștită pe un deal, înconjurat de pădure și munți.

Mara Hotel, SINAIA - impresii sejur, discuții. Oferte, preturi si locuri disponibile la Hotel Mara, Sinaia.


Hotel Mara Sinaia, Valea Prahovei, vacanta, oferta speciala, poze, . Vezi galerie foto cu Hotel Mara Sinaia poze din camere, prezentare generala si facilitati.

Rezervari Cazare Hotel Mara Sinaia la PRETUL MINIM GARANTAT. Rezerva la cele mai bune tarife Hotel Mara Sinaia doar pe Haisitu. Poze cu Hotel Mara, Fotografii cu Hotel Mara, din Sinaia.


Localizare pe harta Hotel Mara din Sinaia, judetul prahova. Hotel Mara Sinaia este singurul hotel de pe Valea Prahovei. Chiar la intrare în Sinaia dinspre Ploiești, sus pe munte, pe partea stângă. Hotelul Mara este unul dintre cele mai confortabile hoteluri din statiunea Sinaia.


Dispune de numeroase facilitati, atat pentru cazare cat si . Pachete speciale de Revelion 20Ÿde si nopti.

Valabilitate: Decembrie 20– Ianuarie 2016. Hotel Mara Sinaia, Date contact Hotel Mara, Cazare Sinaia Hoteluri, Prezentare completa Hotel Mara Sinaia, Poze Mara Sinaia, Hotel Mara sejur 201 Oferte . Hotel Mara Sinaia - Hotel Mara a fost inaugurat in 199 fiind una dintre cele mai bune.


Nici o poza, video sau carte nu m-ar fi pregatit pentru Mongolia!