luni, 16 noiembrie 2009

Lumanari de botez cu jucarii

Lumanare Botez cu Jucarie de Plus Personalizata Ursulet. Lumanare de botez personalizata cu jucarie de plus Ursulet Alb cu inimioara - cod lm0014 . Peste de modele de lumanari de botez personalizate.

Alege o lumanare de botez de la Atelierele Cris! Comanda online si personalizeaza-ti lumanarea de botez in tematica vintage, shabby chic sau disney alaturi cu ajutorul. Lumanari de botez cu flori jucarii.


Lumanare botez sculptata decorata cu tull alb, panglica roz si frumoasa papusa Tinkerbell.

La cerere se poate personaliza cu initialele copilului. Lumanari de botez pentru fete si baieti cu flori naturale, jucarii, panglici, tul, buburuze, albinute, personalizate, realizate in functie de cerinte.


Preturile includ TVA Lumanarile de botez pot fi realizate in functie de preferintele voastre. Lumanari botez, Lumanare botez, lumanari botezuri, lumanari botez baieti,.

In galeria de poze lumanari de botez ce urmeaza veti regasi numeroase variante. Floraria Orhideea din Vaslui ofera lumanari de botez cu jucarii din plus. Lumanari de botez tip sculptura florala, in foate formele si culorile care va trec sau nu.


Lumanarea de botez este compusa din: hortensie mov, frezii albe, miniroze albe si miniroze roz, trahelium jade si jucarie de plus. Lumanare botez baiat cu jucarie Lumanare botez decorata cu o funda albastra pe care este atasat un ursulet imbracat in marinar. Alege din 1oferte pentru lumanare botez. Lumanare botez - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Lumanarile de botez pentru baieti sunt decorate în culori puternice și masculine precum combinații de bleu, albastru intens, mov, sau verde. Lumanare botez cu aranjament sferic ce contine : trandafiri,.