joi, 5 noiembrie 2009

Capsule de cuisoare

Tratament Cancer se adreseaza bolnavilor de cancer cu tratamente naturiste: zeolite, zormus, tinctura coaja nuca neagra, Zapper, OxyE, Biobran, cuisoare, . Arborele produce aceste cuişoare abia la vârsta de de ani şi rămâne fertil. Capsulele cu ulei de cuişoare trebuie sâ fie filmate, protejate gastric, adică să nu .

Cuisoare capsule - Favisan - Protejează organismul de bacterii, virusuri, fungi, paraziţi, reduce durerea, procesul inflamator şi agregarea plachetară, protejează . Cutia de Cuisoare contine 1de capsule. Cuisoarele contin 15-la suta ulei esential, la care se adauga flavonoide, taninuri, steroli si glicozide sterolice, ulei . In acea zi se iau capsule (de nuca neagra, de pelin si de cuisoare).

Se bea ceaiul de sunatoare si sovarv si se consuma doar legume cat mai proaspete . Cuişoarele au un efect mai bun sub formă de pudră dizolvată în lichid. Eu deja mi-am cumparat capsule de nuca neagra,dar o sa iau si de la . Pachet Hulda Clark capsule) contine cate un flacon de capsule de coaja de nuca neagra, capsule de pelin si capsule de cuisoare.


BIOMICIN FORTE – Acapsule moi a 2mg Contribuie la eliminarea. Uleiul esenţial de cuişoare este mult utilizat datorită eugenolului din compo-ziţia .