miercuri, 18 noiembrie 2009

Reteta tortilla din malai

Se amestecă făina, mălaiul si sarea, se adaugă uleiul şi se amestecă bine până se încorporează toate ingredientele. Reteta de tortilla preparata in casa cu faina de porumb (malai), ideala pentru tacos.


Tortillas sunt (cele la care mă refer aici) niște lipii simple, pe care.

In mod traditional tortilla se face din faina de porumb (malai foarte, foarte bine macinat), dar pe parcursul . Reţetă pentru tortilla cu masa harina – în Mexic aceasta este cea mai importantă garnitură pentru orice mâncare, fiind în acelaşi timp un ingredient alimentar de . Bucataresele Vesele iti prezinta reteta, tu alegi ce aroma sa aiba ! Vezi reteta, tortilla este simplu de preparat !

Etapa 1: Tortilla: Se incalzeste apa pana aproape de punctul de fierbere. Se pune intr-un castron mai mare faina de malai , se adauga sarea, lingurita ulei si . Am amestecat faina integrala de grau cu malai si sare. Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe Iulie 2013. Boia de ardei dulce: lingurita; Piper: dupa gust; Ulei: linguri; Faina: 1gr; Malai: 1gr . Reteta Tortillas din faina de porumb gata in minute, Complexitate redusa.


Tortillas ca la mama lor acasa - M-am intrebat de multe ori de ce, intr-o tara in care mamaliga e la mare cinste, iar malaiul un ingredient de baza in. Tortilla din faina de grau se prepara prin amestecul cu apa sau lapte, unt vegetal sau . Tortilla este o parte integrantă din bucătăria mexicană.

Fără ea, este imposibil să ne imaginăm fajitas, tacos și burritos, quesadillas. Gourmandine Gourmandine - Retete culinare.