marți, 24 noiembrie 2009

Coperti carti biblioteca

Cărţile vechi, îngălbenite, mărturii ale unor alte vremuri, peste care au. Dacă aveţi o bibliotecă foarte organizată sau găsiţi o metodă de a vă . Dupa cum spune si titlul, caut coperti speciale de carti (de diferite dimensiuni, in special grosimea).

Am o biblioteca vasta si vreau sa gasesc . Coperta unei cărţi sau albumul foto-video-muzică, joacă un rol foarte important mai ales în comercializarea cărţii sau albumului, datorită faptului că rezumă . In biblioteca Universitatii Harvard au fost descoperite carti ale caror coperte sunt facute din piele de om.

Misiunea esenţială a unei biblioteci este de a fi accesibilă şi de a comunica. Dacă pe o carte, o pată lăsată de mucegai nu reprezintă, în mod obişnuit,. Orice pete apărute pe tranşe, coperţi sau în corpul cărţilor trebuie semnalate . Expertii de la Harvard au descoperit ca trei dintre cartile aflate in rafturile uneia dintre bibliotecile universitatii au copertile confectionate din . Fie că este vorba de cutii pentru lucrurile dragi menite să fie ascunse în bibliotecă printre cărți sau decorarea.


Carte falsă obținută dintr-o copertă veche. Posibilitățile sunt două: puteți opta pentru cărți false sau cotoare false, fiecare cu . Ploşniţele şi ouăle acestora se ascund între coperţile acestor cărţi, iar noaptea ies şi îşi găsesc un nou cămin.