joi, 12 noiembrie 2009

Lumanari dragstar

Magazin online pentru lumanari nunta, lumanari botez, lumanari decorative. Lumanari nunta botez sculptate lumanari realizate manual, design deosebit si personalizat,.


See more of Lumanari Dragstar by logging into Facebook.

Lumanari Dragstar va ofera lumanari deosebite pentru evenimentele dvs deosebite. Ne bucuram ca ati decis sa vizitati pagina noastra . Dragstar va ofera cele mai frumoase aranjamente pentru lumanari de botez, direct….

Sunteti in cautarea unui model de aranjament pentru lumanari de nunta? Compania Dragstar iti pune la dispozitie o gama variata de lumanari de botez sculptate, in schimbul unor preturi extrem de avantajoase. Alegerile saptamanii: lumanari pentru cununie.


Trebuie ca v-ati intrebat macar o data care e treaba cu lumanarile de cununie.

Lumanarea este sculptata la ambele capete si nu mai necesita aranjament floral. Se poate executa la comanda pe orice culoare, model la cerere.


Atunci cand ai nevoie de lumanari pentru botez pentru ca evenimentul copilului tau sa fie complet, Dragstarle creaza si ti le ofera cu drag. Casatoria este unul dintre cele mai mari evenimente din viata fiecaruia. De aceea, totul trebuie sa iasa ca la carte si sa fie placul mirilor. Dragstar, lumanari pentru evenimente special. In momentul in care organizati un botez in familie trebuie sa luati in considerare.


Lumanare sculptata de 80cm cu model la un capat, irizatie lila si floricele lila,. Lumanari sculptate 80cm cu aranjamente non florale. Dc ii dai cautare pe net lumanari sculptate ii gasesti.


Pentru un maxim de siguranta, angajatii Dragstar ambaleaza lumanarile personal, iar apoi acestea ajung la clienti datorita serviciilor de . Producator de lumanari nunta ,lumanari botez ,lumanari decorative tematice ,lumanari Craciun ,lumanari Sfintele Pasti etc.